Paraula de Tardà

Mataró homenatja el periodista amb una exposició sobre el rock

| 08/02/2017 a les 15:00h

La Fundació Iluro i la societat Paraula de Stone, fundada per Jordi Tardà i actualment gestionada per la seva companya, Romy Masferrer, posen a l’abast del públic una part de la col·lecció d’objectes relacionats amb el món del rock que el periodista va col·leccionar al llarg dels anys.


Jordi Tardà. Foto: Juan Miguel Morales

Una part de la col·lecció dedicada al rock de Jordi Tardà es podrà visitar, entre el 10 de febrer i el 21 de maig, 
a la sala d’exposicions de l’Ateneu de la Fundació Iluro, a Mataró (La Riera, 92). Entre els objectes que hi haurà destaquen peces de Pau Riba, Sau, Sopa de Cabra, El Último de la Fila, Salvajes i Los Mustang i de grups espanyols com Burning, Ramoncín o Rosendo. També hi ha col·leccions de vinils, discos d’or i platí d’intèrprets i grups internacionals –The Beatles, Metallica o U2–, instruments com la guitarra d’Eric Clapton o el baix de Paul McCartney, i complements i vestuari d’artistes com Mick Jagger, Frank Sinatra, Prince o Madonna

El periodista, que va morir l'1 de març del 2015, es va fer popular sobretot amb el programa de Catalunya Ràdio Tarda Tardà i va ser l’organitzador de les fires del disc de Catalunya, Girona i Reus. 

De manera paral·lela, s’oferiran tallers i activitats pedagògiques, didàctiques i visuals a escoles, instituts i públic familiar per conèixer la història del rock. Aquestes activitats es fan en col·laboració amb la Universitat de Barcelona. 

L’exposició, comissariada per Antoni Carbó, s’inaugurarà el dia 10 de febrer a les 19 h.

Arxivat a: Enderrock