Festivals

Txarango i La Raíz al festival Cruïlla

Ja se sap el cartell complet de l'edició d'estiu del festival

12 festivals imperdibles dels Països Catalans

| 09/02/2017 a les 13:00h

La Raíz Foto: Xavi Mercadé


El festival Cruïlla de Barcelona, que celebrarà la vuitena edició al Parc del Fòrum els dies 7, 8 i 9 de juliol, ha donat a conèixer enguany un cartell on es combinen propostes internacionals eclèctiques –com The ProdigyTwo Door Cinema Club i Ryan Adams– amb noms de casa com Txarango, La RaízEnric Montefusco i el comiat als escenaris d'Aspencat.

Tot i que el fred encara és present, molts ja pensen en la calor i els festivals d'estiu. És per això que avui el Cruïlla ha anunciat en roda de premsa tots els grups que ompliran els seus escenaris els dies 7, 8 i 9 de juliol.

En total s'han confirmat 23 actuacions noves que se sumen a les ja anunciades el passat mes de desembre. Entre aquestes destaquen noms internacionals com els de The Prodigy, Two Door Cinema Club, Parov StellarRyan Adams, Steven van Zant, Ani Difranco, Residente (la meitat de Calle 13) i propostes locals com Dorian, Enric Montefusco, Txarango i La Raíz. A més a més, el cantant Kiko Tur ha anunciat que Aspencat també farà parada al festival, en la gira que culminarà amb una aturada indefinida dels valencians.

La llista de confirmats catalans queda completada per El Petit de Cal Eril, Cala Vento, Pau Vallvé, Oques Grasses Exquirla.



Un any més el repertori és variat i per a tots els gustos: s'hi pot trobar des del rap espanyol de Kase.O fins a la dolçor de les poesies cantades de Carlos Sadness, passant pel folk-rock de The Lumineers i el dance d'AronChupa. La cançó "Come", utilitzada en una campanya televisiva, ha portat la catant Jain a la fama i aquest any també la trobarem al festival. Podeu consultar el cartell complet en aquest enllaç.

Així mateix, avui també s'ha anunciat que un any més el festival tindrà una tercera jornada, enfocada a un públic més familiar –el 9 de juliol–, i que el nombre d'escenaris s'amplia a cinc. Tot i que els concerts són l'eix central del festival, les pròximes setmanes es donaran a conèixer totes les activitats no estrictament musicals que acollirà el Cruïlla.

I mentre esperem, el festival ha impulsat enguany les edicions de tardor i primavera, un nou format nòmada i urbà a diferents sales de la ciutat.
Especial: Cruïlla
Arxivat a: Enderrock, Cruilla 2017, festivals, Txarango, La Raiz, Cruilla