Festivals

Continua el BarnaSants

Aquesta setmana actuen Martí Serra i Els Pintors d'Ànimes, Joana Gomila i Paco Ibáñez

Més endavant hi actuaran Marina Rossell, Derrumband, Joanjo Bosk o Chet

| 14/02/2017 a les 12:00h

Paco Ibañez
Paco Ibañez | Xavi Mercadé
Al bell mig del mes de febrer la programació del BarnaSants continua la seva activitat amb força. Té aproximadament cent actuacions preparades fins al mes d'abril amb noms com Marina RossellDerrumbandJoanjo Bosk o Chet, guanyadors del Premi Joventut Sona9 2016.

En ple mes de febrer el festival BarnaSants continua amb la seva programació. Aquesta setmana hi ha actuacions com la de Martí Serra que presenta el seu primer àlbum individual, Cançons mecanoscrites (Temps Records, 2016). En l'actuació de demà el saxofonista badaloní presentarà unes cançons molt personals i plenes de sentiment. 
 
Des de Mallorca arriben aires de memòria i records que es reconverteixen amb  Folk Souvenir (Bubota Discos, 2016) de Joana Gomila. L'artista refà el cançoner popular balear acompanyada d'una banda. D'aquesta manera dóna un toc fresc i creatiu a la història de la seva terra natal. Tornant a terres catalanes la unió de Feliu Ventura & Xavi Sarrià ens presentarà un espectacle ple de recòrds i vivències. Llibres, batalles, cançons

La visita al teatre Plaza de Castelldefels d'una gran veu com la de l'artista valencià Paco Ibánez agradarà als més inconformistes i passionals. Un repertori ple d'amor, llibertat i crítica dura a la violència i la injustícia com és habitual en ell. A l'espera del que presentarà aquest dissabte recordem que en el seu últim espectacle, Palabras con alas , va cantar en les cuatre llengües de l'Estat espanyol.  

Durant els següents mesos es podran veure actuacions com la de Dani Flaco, setè disc Verbenas y fiestas menores (Granja Beat, 2017). El disc anterior el va editar a partir del micromecenatge igual que ha fet el grup Derrumband en el seu últim treball A Barcelunya que presenten el dissabte 4 de març al Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona. El grup penedesenc ofereix una actualització de l'àlbum Flaires de Barcelunya (EMI, 1982), de Gato Pérez.  

L'aposta segura del festival, Marina Rossell. Amb Cançons de la resistència, l a cantant penedesenca versiona melodies que han fet història. Per sentir la seva impactant veu haurem d'esperar fins al 5 de març.   
Especial: Barnasants
Arxivat a: Enderrock, Martí Serra, Paco Ibañez, Marina Rossell, BarnaSants, festivals, Joana Gomila