Estrena

Maria Lamata: la veu interior

La cantant d'Òrrius presenta un primer disc d'influència jazzística

| 12/02/2017 a les 15:00h

Maria Lamata Foto: Arxiu de l'artista



Maria Lamata és una jove maresmenca que acaba de presentar el seu primer disc, 'Ets un desastre' (Microscopi). Es tracta d’un treball amb cançons pròpies i amb un estil personal, influenciat pel jazz i també pel funk i el pop.

"Són cançons que he anat fent aquests dos últims anys. Les vaig ensenyar a un amic, el trombonista Isidre Palmada, i ell ho va veure clar. Aquest va ser un detonant. L’altre és que jo canto tota mena d’estils però no m’acabava de trobar en cap. Amb aquestes cançons he acabat de definir el meu estil propi", explica l'artista.

El disc es diu Ets un desastre, un títol que segons Lamata té connotacions autobiogràfiques: "El desastre sóc jo. Sóc una persona que tendeix al caos, i a poc a poc he anat intentant que això no em passi, que les claus del cotxe no em quedin a dins, que no m'oblidi de les coses... He intentat comportar-me d’una manera més adulta, però de tant en tant em surt una veueta interna que em diu: 'Ets un desastre...'".



Enderrock estrena el tema “Mr. Bones”: “És una cançó amb una història al darrere. El Mister Bones que descric a la cançó és un personatge real que vaig conèixer. Li dic Mister Bones perquè era molt i molt prim. Era tan peculiar i tan increïblement diferent de tothom que vaig voler escriure sobre ell. A la hi lletra surten els seus trets físics: el nas gros, la barba, la veu greu, els gossos, el bon rotllo que desprenia... Necessitava fer aqesta cançó!”.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Ets un desastre, Maria Lamata, estrena