Love of Lesbian es vesteixen d'or

El grup ha anunciat que tancarà gira al novembre a Barcelona

| 15/02/2017 a les 13:30h

Després d'haver venut més de 20.000 copies del seu últim disc d'estudi, El Poeta Halley (Warner Music Group, 2016), Love of Lesbian ha celebrat la rebuda del Disc d'Or amb els seus seguidors catalans. A més, la banda ha anunciat les dates dels últims concerts de la gira a Barcelona i Madrid.
Love of Lesbian. Foto: Xavier Mercadé

Love of Lesbian
va rebre ahir a Madrid el Disc d'Or pel seu últim àlbum, El Poeta Halley (Warner, 2016), reconeixement que han compartit amb el públic català en una roda de premsa que ha inclòs un petit showcase per part dels barcelonins.

El grup també ha anunciat que preveu tancar la gira de sales i recintes d'aquest 2017 amb tres concerts: un al Wizink Center de Madrid el 18 de novembre i dos més al Sant Jordi Club de Barcelona, que tindran lloc els dies 24 i 25 del mateix mes. Mentrestant, Love of Lesbian va visitar Londres el 3 de febrer, i durant els propers mesos la gira els portarà a més de 17 sales arreu de l'Estat espanyol. 


Love of Lesbian. Foto: Xavier Mercadé 

El 2016 la banda va penjar el cartell d''entrades exhaurides' en tres concerts a Madrid i tres més a la sala Razzmatazz de Barcelona, va actuar als festivals més grans de l'Estat espanyol, com el BBK Live, el Festival Cruïlla, el Low Festival o l'Arenal Sound, entre altres, i va protagonitzar una gira per l'Amèrica Llatina que els va portar a països com Mèxic, Xile i l'Argentina. 

El grup català ha rebut diversos premis amb El Poeta Halley: un Grammy Latino al millor disseny de disc, dos premis a Los 40 Music Awards, el premi ARC a la millor gira internacional, i els PremiSoundie al millor guió i creativitat pel videoclip "Bajo el volcán" i millor grup de la crítica i millor grup d'impacte en festivals. Des d'Enderrock li va arribar també un premi amb el qual es defineix l'any 2016 de Love of Lesbian: Millor artista de l'any.

Arxivat a: Enderrock