Dissabte de reivindicació

Concert solidari per als refugiats a les 19.45 h d'aquest dissabte a l'Oratori de Sant Felip Neri de Gràcia

| 18/02/2017 a les 07:00h

Els artistes Raquel Lúa amb Amaia Miranda, dos integrants de Chet, Ian Sala i l'irlandès Davy Lyons tocaran per recapdar diners en el marc de la campanya "Casa nostra, casa vostra". 


Dos esdeveniments a la xarxa social Facebook amb els noms "Manifestació Volem Acollir. Casa nostra, casa vostra" i "Concierto para Los Refugiados" marquen l'agenda barcelonina d'aquest dissabte 18 de febrer. 

A les 16 h i amb l'eslògan "Prou excuses. Acollim ara" començarà la Manifestació Volem Acollir a la plaça Urquinaona. Més tard, a les 19.45 h i en el marc de la campanya "Casa nostra, casa vostra", les parets de l'Oratori de Sant Felip Neri de Gràcia acolliran un recital de música acústica de la mà de la cantant i compositora de Nou Barris Raquel Lúa, acompanyada de la guitarrista Amaia Miranda, Toni Jiménez i Olalla Wallin de Chet, el cantautor Ian Sala i l'irlandès Davy Lyons.

L'entrada és totalment gratuïta, però els assistents podran fer donacions que es destinaran a la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat. 
Arxivat a: Enderrock