Jamie Cullum, Zucchero, UB40, Love of Lesbian i Fangoria al Porta Ferrada

El festival anuncia els primers noms confirmats

| 15/02/2017 a les 12:10h

El Festival de Sant Feliu de Guíxols serà la primera cita catalana que arriba a les 55 edicions. Avui, el Porta Ferrada ha anunciat els primers noms que formaran el cartell de la cita estiuenca, mentre que les entrades es posaran a la venda aquest divendres 17 de febrer.


Després de les demandes rebudes a través de les xarxes socials, la promotora TheProject ha decidit avançar alguns dels artistes que actuaran a la 55a edició del festival de Sant Feliu de Guíxols, que tindrà lloc durant els mesos de juliol i agost. 

Les actuacions de Jamie Cullum, UB40, Fangoria, Zucchero i Love of Lesbian, en aquest ordre, seran a l'Espai Port. El festival també ha anunciat que es mantenen els concerts del cicle de clàssica a l'Església del Monestir i que el Teatre Municipal acollirà les funcions de teatre i concerts en acústic, on s'inclou una nova edició del Festival Singlot, dirigit per Andreu Buenafuente.



Aquest divendres 17 de febrer es posaran a la venda les entrades per als concerts anunciats, amb un descompte del 20% per als que s'apropin a la taquilla oficial de l'Oficina de Turisme del Monestir durant aquest cap de setmana. Mentrestant, haurem d'esperar fins al març per saber la resta d'actuacions que ompliran el programa del Festival de la Porta Ferrada d'enguany.
Arxivat a: Enderrock