Pedrera Artlab, projecte d'interrelacions artístiques

En el projecte hi han participat artistes musicals com Enric Montefusco, Germà Aire o Cybee

| 19/02/2017 a les 15:00h

Els resultats dels projectes artístics entre músics i artistes de diverses disciplines creatives del panorama català seran presentats en el marc del PedreraArtlab del 9 al 31 de març a la mateixa Pedrera de Barcelona.
Cybee Foto: Bernat Almirall

La música com a element principal acompanyada de disciplines artístiques com la fotografia, el disseny, el cinema, la il·lustració o fins i tot jocs de llum són l'essència d'un conjunt d'actuacions que es podran veure a l'Auditori de La Pedrera i a la Sala Gaudí al llarg del mes de març. 

En el projecte hi han participat diversos grups musicals de l'escena independent catalana com Cybee Enric Montefusco –antic vocalista i compositor del ja dissolt grup Standstill– o Nuu, el duet barceloní de pop electrònic, ambient i indietrònica juntament amb joves creadors, instituts i escoles de disciplines artístiques de referència.  

Els treballs que han estat creats de manera conjunta entre els diversos artistes neixen d'un projecte de la Fundació Catalunya – La Pedrera amb la intenció d'impulsar i potenciar el talent i la creativitat dels joves creadors i servir també d'altaveu i acompanyament per a ells.
Arxivat a: Enderrock