Mariona Sagarra al Born de Cançons

Aquest divendres 24 musicarà els poemes de Montserrat Abelló

| 22/02/2017 a les 15:00h

Deixa’m tornar-te a dir (Satélite K, 2016) és el setè disc com a solista de Mariona Sagarra i el que serveix a la cantant barcelonina de presentació al concert al Born de Cançons 2017. La poeta Montserrat Abelló té un paper destacat a l’àlbum, ja que les cançons van dedicades a recrear la poesia de l’amiga de Sagarra.
Mariona Sagarra

L’amistat que unia les dues figures ve de lluny. La cantant va ser la primera a musicar la poesia d’Abelló, que va rebre el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes l’any 2008 per la seva extensa trajectòria. Gràcies a Mariona Sagarra, ens arriba en forma musical el llegat de la que va ser la primera traductora al català de Sylvia Plath.

Abans que Abelló morís el 2014, les dues havien compartit recitals per tot Catalunya. Amb la pèrdua d’una amiga amb qui havia establert una relació molt estreta, la cantant va sentir la necessitat de dedicar-li un disc. 
 
Aquest divendres a les 8 del vespre podrem gaudir de Sagarra i la seva banda de músics a la Sala Moragas del Born Centre Cultural. El concert s’escau a la perfecció amb el concepte femení del tercer Born de Cançons, i les entrades es poden aconseguir aquí.
 
Arxivat a: Enderrock, Mariona Sagarra, Born de Cançons, Montserrat Abelló