Séptimo A volen perdre els papers

Estrenem el videoclip de “Papers”, una de les cançons del seu nou EP

| 21/02/2017 a les 15:00h
Arxivat a: Enderrock, Séptimo A, Papers, videoclip
L’any passat Séptimo A van obrir el meló amb Mundo normal (autoeditat, 2016), un disc que jugava amb versions i cançons pròpies. Ara amb l’EP Papers (autoeditat, 2017) volen tornar a donar vida al seu primer disc, que no està ni molt menys caducat, amb tres cançons noves.
Séptimo A. Foto: Juan Miguel Morales

Un d’aquests temes és el que ens presenten en forma de videoclip, “Papers”, gravat al lavabo de la Casa Rural Ca l’Avi Forner, on el grup solsoní i cardoní assaja. Tal com comenta el guitarrista Marcel Riu, “estàvem familiaritzats amb el lloc, hi teníem fàcil disposició i era gran i estètic. Ideal per fer un videoclip de zero euros, autoeditat”.Sobre la temàtica de la cançó "Riu" destaca que volen “fer el diagnòstic d’aquest món sobreexposat i massa pendent dels papers, fent una ironia a la persecució dels mateixos papers”. I és que “fins i tot per anar a cagar hi ha papers”.
 
La segona referència del grup va ser gravada als Garate Studios del País Basc per Kai Arkarazo, guitarrista de Negu Gorriak o Kortatu. La producció ha anat a càrrec de Ricard Puigdomènech (de Strombers) i tot plegat s’ha fet en menys de dos mesos.
 
Sobre els canvis musicals entre Mundo normal i Papers, el guitarrista afirma: “Ara venim amb més distorsions, més dinàmiques, amb la incorporació d’un sintetitzador i amb més coneixement de qui creiem que som i què ens agrada fer".