Estrenem "Canvia", nova cançó de Joan Rovira

El 3 de març el músic ebrenc publica el seu segon disc, 'Encara tenim temps'

| 22/02/2017 a les 07:00h

Joan Rovira ja té a punt un nou llarga durada en el qual passa de cantautor a bandautor. El músic ebrenc situa les cançons del nou disc, Encara tenim temps (Satélite K, 2017), amb una sonoritat més fidel als directes enèrgics que defensa amb banda.

Joan Rovira. Foto: Juan Miguel Morales


Torna la música colorista i optimista de Joan Rovira. Després de l'exitós debut Peix sense espina (Satélite K, 2015), amb el qual va rebre el Premi Enderrock 2016 del vot popular com a artista revelació, el cantautor de Camarles publicarà el 3 de març una nova remesa de cançons sota el títol Encara tenim temps. A continuació podeu escoltar una de les més encomanadisses, "Canvia":



L'amor i el temps són els pilars que transiten al segon disc de Rovira. Però la premissa més rellevant és que el músic consolida una banda de cinc músics que s'ha forjat als escenaris i ara han volgut traslladar a l'estudi. "El nostre fort sempre ha estat el directe, i notàvem que el primer àlbum no feia justícia a la força dels concerts. Vam canviar la manera de plantejar el disc buscant aquesta intensitat. És una sensació difícil d’explicar, però quan toquem tots junts canvia el so de la cançó... Per al disc hem buscat una sonoritat més plena, de banda amb més músics", comenta.

Hi podrem sentir cançó d'autor intimista, pop i també ritmes llatins, també fruit de la formació: "El primer disc estava pensat com a trio –tot i que hi havia alguns col·laboradors–, i el nou ha estat pensat per a quintet amb tota la gamma de colors que pot oferir una banda. El bagatge musical dels músics amb cada cançó fa que cada peça soni molt més rica".

L'estrena en directe del disc serà el 25 de març a Tortosa, el 31 de març a Girona, l'1 d'abril a Lleida, el 21 d'abril a Vilafranca del Penedès, el 28 d'abril a Barcelona i el 5 de maig a Tarragona.

Aquesta mateixa setmana Joan Rovira ja n'havia avançat el primer videoclip, amb imatges panoràmiques del parc natural dels Ports: 


Arxivat a: Enderrock