Concerts

Les ruïnes del Fòrum Romà d'Empúries acullen un nou cicle musical

Leiva, Els Amics de les Arts i Blaumut són alguns dels grups que hi tocaran

La quarta edició es farà de l'11 al 13 d'agost

| 03/03/2017 a les 14:10h

Leiva
Leiva | Xavier Mercadé
De l'11 al 13 d'agost tindrà lloc la quarta edició de l'Empúries – Concerts al Fòrum Romà. El festival de les terres gironines s'obrirà amb les actuacions d'Els Amics de les Arts i Clementina el divendres 11 d'agost. 

El duet catalanomexicà format per Carlos Montfort i Gina Margarit presentarà sota el nom de Clementina el seu primer disc, Darrere del vent (autoeditat, 2016), fet possible a través d'una campanya de micromecenatge. Un estrany poder (Sony, 2017) és la màgia que mostraran Els Amics de les Arts a l'escenari.
 
Blaumut és un altre dels grups que han encetat l'any amb disc nou. Acabat de sortir del forn arriba Equilibri (Música Global, 2017), l'àlbum amb el qual arribaran al festival acompanyats de Pantaleó, que també presentaran el seu nou disc, L'apartament (Petits Miracles, 2017). Els podreu veure el dissabte 12 d'agost.

El festival Empúries – Concerts al Fòrum Romà tancarà el diumenge 13 d'agost amb una única actuació a les 22 h. Dins la gira Monstruos (Sony, 2016) arriba l'artista més esperat, Leiva.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Empúries, concerts, Els Amics de les Arts, Blaumut, Concerts al Fòrum Romà, Clementina