Nico Roig volarà acompanyat al Curtcircuit

La prèvia d'un bon concert

| 25/02/2017 a les 15:00h

El cantautor continua presentant Vol. 71 (autoeditat, 2016), un tercer disc de la banda formada per Pau Rodríguez (Za!), Juan Rodríguez Berbín (Seward) i David Soler, amb qui ha coproduït el disc. El divendres 3 de març tots seran a la sala Begood de Barcelona dins el cicle Curtcircuit.
Nico Roig. Foto: Ingrid Picanyol

No hi ha millor manera de descobrir o corroborar l’imaginari de Nico Roig que anant a un dels seus concerts. Allà és on l’artista desplega tot el seu ventall de recursos lírics, entre la imaginació recargolada i la realitat més crua, però també instrumentals.

És en aquest tercer disc,  Vol. 71, després de Tornada del genoma humà (Amniòtic Records, 2011) i Les dones macabres (Amniòtic Records, 2013), on la banda agafa més protagonisme i embolcalla molt més el nucli personal de Roig. En directe hi trobem teclats, sàmplers, bateria i un pad de ritmes electrònics, baix, guitarra, pedal steel i la inconfusible veu i l’atrotinada guitarra del músic.
 
L’excusa del Curtcircuit serveix d’ocasió per veure’l amb la formació ampliada que ha estrenat per presentar el nou treball. El divendres 3 tocarà acompanyat dels també estrambòtics Animal Vegetal: l’entrada només costa 10 euros anticipada o 13 a taquilla.
Arxivat a: Enderrock, Curtcircuit, Vol.71, Nico Roig