Beagle, creació sense límits

Sortegem 5 entrades dobles per anar a veure la banda en concert a Luz de Gas

| 27/02/2017 a les 07:00h

Dimecres 8 de març és el dia escollit perquè Beagle actuï a la sala Luz de Gas de Barcelona. El quintet de jazz-rock va debutar el 2015 amb Speak Now (autoeditat) i continua presentant el disc a cop d’acidesa instrumental amb coneixement pop. Des d’Enderrock sortegem 5 entrades dobles per al concert de dimecres: només has d’omplir el següent formulari i creuar els dits.
Beagle. Foto: Martí E. Berenguer

David Txes, Sebastian Funkseca, Lluís Vallès, Danko Compta i José Perciba són Beagle, banda amb només dos anys de trajectòria però amb membres que porten més de 15 anys en el món de la música. Guitarra, teclat, saxo, bateria i baix s’han mogut pels àmbits del jazz més àcid, el funk enèrgic, els grups de versions més clàssics, el pop en català o el hard rock; influències que Beagle mesclen per crear sense límits.



Deu cançons totalment instrumentals són la seva carta de presentació. A estones poden recordar el Frank Zappa seminal de Hot Rats i en altres el grup de fusió dels vuitanta Mezzoforte. Aquest últim és protagonista a Speak Now, perquè una de les cançons que inclou és una versió de la banda islandesa. L’eclectisisme de la banda és tal que també trobem una adaptació d’una composició teatral de Broadway encabida al disc i als directes.
 
Vols anar al concert?
Enderrock.cat i Beagle et conviden al concert que la banda oferirà el 8 de març a les 21 h a la sala Luz de Gas de Barcelona. Si els vols veure en directe, només cal que omplis aquest formulari i entraràs en el sorteig de deu entrades dobles. Uns dies abans del concert anunciarem els guanyadors a través de les nostres xarxes i hi contactarem per correu electrònic. Molta sort!
Arxivat a: Enderrock, Luz de Gas, sorteig, Beagle