Guillem Roma i Adala a Enderrock TV

Aquesta setmana també passen pel programa musical Xavi Moyano, Sommeliers i Derrumband

| 27/02/2017 a les 15:00h

De dilluns a divendres l'actualitat dels Països Catalans arriba a la petita pantalla de la mà d'Enderrock TV. Els grups protagonistes d'aquesta setmana són Xavi Moyano, Sommeliers, Derrumband, Adala i Guillem Roma.

Guillem Roma. Foto: Carla Rossignoli

Dilluns de ritmes pop-rock. Xavi Moyano torna amb un segon disc en solitari, El disco del buen amor (Siete Señoritas Gritando, 2016), on ens parla de la vida i un altre cop en l'entorn de la ciutat. Al plató d'Enderrock TV interpretarà "La guerra fría". 

Dimarts de barreges sonores. Sommeliers arriben amb jazz, clàssica i pinzellades de pop amb "Nana". Després del seu últim treball, Quinze d'abril (Temps Record, 2015), el grup femení serà al Born de Cançons el proper 4 de març a les 20 h amb entrada totalment gratuïta. 

Dimecres de rumbeta. Arriba el grup Derrumband amb el que serà el seu pròxim disc, A Barcelunya (2017), que presentaran al Tradicionàrius el proper 4 de març. Amb bon ritme, alegria i molta rumba fa parada a plató Derrumband amb "Mariner de ribera".

Dijous de crítica. Sota el nom d'Adala torna Guillem Simó. Continuant amb l'estil que ell defineix com a reggae downbeat presenta el seu segon disc, Cel (La Panchita Records, 2017). En directe interpretarà "Drames", una de les cançons del nou disc, plena de crítica i en una versió més acústica. 

Divendres d'optimisme. Arriba al plató d'Enderrock TV Guillem Roma. L'artista presentarà "Connexions" del nou àlbum d'estudi que porta el mateix nom. El cantant mostrarà Connexions (Sulawesi Records, 2017) l'11 de març a l'Auditori de Banyoles.

On es pot veure?
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.50 h i divendres a les 22.30 h a El Punt Avui TV. A més també es pot veure en una vintena de televisions associades a La Xarxa. 
Arxivat a: Enderrock