Gossos i Oques Grasses al Clòwnia

La quarta edició tindrà lloc del 22 al 25 de juny

| 28/02/2017 a les 12:50h

Amb Zoo, Manel, La Pegatina, Arco i Pascuala Ilabaca ja anunciats, el Clòwnia ha revelat la resta de grups que participaran a la quarta edició, que tindrà lloc del 22 al 25 de juny a Sant Joan de les Abadesses i Camprodon. Se sumen al cartell fins a 26 actuacions musicals i de circ, entre les quals els mateixos amfitrions, Pirat's Sound Sistema, Sense Sal i Gertrudis

Gossos. Foto: Àlex Carmona

Txarango tornen de nou a casa per presentar les cançons del seu esperat tercer disc, El cor de la terra (DiscMedi, 2017), que sortirà a la llum a final de març. Els impulsors del festival de Sant Joan de les Abadesses han presentat aquest dimarts al migdia en roda de premsa a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona la resta de la programació de la quarta edició. 

Al llarg de quatre dies, entre Camprodon i Sant Joan de les Abadesses hi desfilaran més d'una vintena de grups com Oques Grasses, Gossos, Gertrudis, Germà NegrePirat's Sound Sistema, La Sra. Tomasa, Che SudakaSense Sal, Microguagua, Ojo de Buen Cubero, Guillem RomaCesk Freixas, La PegatinaPastorets Rock i Guillem Roma, entre altres. 

El cantant de la formació, Alguer Miquel, ha destacat el ritme de venda d'entrades: "Som vora el 50% d'entrades venudes. El Clòwnia és alguna cosa més que un festival. El principial cap de cartell és l'espai, el que passa i el que s'hi viu".



El 22 de juny s'inaugurarà la quarta edició del festival en un nou escenari a Camprodon amb concerts i activitats totalment gratuïts per a tots els públics. Les dates del festival coincideixen amb la festa major del municipi veí, i per això treballaran conjuntament en aquesta edició. Durant aquell dia actuaran la rumba de Muchacho y Los Sobrinos, el mestissatge de Gertrudis, un recull de hits de PD Pausa i els valencians Atupa amb el seu rap amb tocs de hip-hop i dubstep. A més, hi haurà un servei de bus gratuït de Camprodon a Sant Joan de les Abadesses. 

La representació internacional queda a mans de Pascuala Ilabaca, amb el seu folk rebel que arriba des de Xile; el grup portuguès Terrakota, que presenta una fusió afrobrasilera, i l'artista malagueny Arco (excantant d'El Puchero del Hortelano).

A més, des del Clòwnia afirmen que no volen perdre el caire familiar del festival. Enguany les famílies podran gaudir d'espectacles de circ amb actuacions com Jaume Barri i les acrobàcies de Pam i Peu, Desde 1923 o Acrometria. Dissabte al matí obrirà l'escenari de la plaça major el grup d'animació musical Xiula amb el seu espectacle Donem-li una volta al món. Igualment i durant tot el dia hi haurà actuacions de malabars, clowns, trucs de màgia, acrobàcies i moltes més activitats per a petits i grans. 
Arxivat a: Enderrock