«Jun i el Follet del Vent» al Bornet de Cançons

L'espectacle per als més petits de la casa

| 02/03/2017 a les 11:22h

Aquest diumenge 5 de març a les 20 h Wag & Jo seran al Born Centre de Cultura i Memòria en el marc del cicle Bornet de Cançons amb l'espectacle Jun i el Follet del Vent. Pensat per als més petits, tampoc deixarà indiferents els avis, pares, tiets o germans que els acompanyin.

Seleccionat per la Fundació SGAE per rebre un ajut a la creació arriba l'espectacle Jun i el follet del vent de mà dels artistes Wagner Pa i Joana de Diego. Sota el nom Wag & Jo s'han unit per crear una fusió de cançons, històries i personatges.



El Follet del Vent, l'amic imaginari de la Jun, és l'encarregat de guiar el públic a través de la música, el conte, el videoart i un conjunt de projeccions per acabar parlant d'estimar i ser estimat, dels amics, de l'autosuperació i de l'amor a la llibertat de ser un mateix. 

L'espectacle entra dins el cicle Bornet de Cançons i es podrà veure aquest diumenge 5 de març al Born Centre de Cultura i Memòria. Els nens i nenes que tinguin el carnet de Súpers podran veure l'obra de manera gratuïta.
Arxivat a: Enderrock, Bornet de cançons, Jun i el follet del Vent, Wag & Jo, infantil, nens, Jazz