Gerard Quintana presenta el nou disc a Barcelona

Sortegem 5 entrades dobles per al concert de divendres

| 19/03/2014 a les 07:00h

Gerard Quintana acompanyat per Xarim Aresté acaba de treure un nou disc en solitari, titulat Tothom ho sap (PromoArts Music, 2014). El disc serà presentat en directe aquest divendres 21 de març, a l'escenari de la sala Barts de Barcelona en el marc del 25è Festival de Guitarra.

Gerard Quintana i Xarim Aresté


Després de cinc anys en silenci discogràfic i quatre treballs en solitari, Quintana s'endinsa en una nova aventura amb Xarim Aresté. El resultat ha estat un àlbum de tretze temes enregistrat de manera conjunta amb el líder de Very Pomelo, que giren al voltant del rock més estripat i el blues més cru. Tothom ho sap és el cinquè disc en solitari i vol ser un "retorn als orígens" que l'exlíder de Sopa de Cabra assegura que només és rock'n'roll. Al concert interpretaran els temes d'aquest nou treball i també els himnes de Sopa de Cabra que l'han acompanyat durant la seva carrera.
Aquest divendres presenten el disc a Barcelona en el marc del Festival de Guitarra, i les entrades es poden comprar al seu web. Els artistes continuaran la gira de presentació el 28 de març al festival Strenes de Girona (Auditori), l'11 d'abril a Manresa (Teatre Kursaal), el 12 d'abril al Vendrell (Teatre Àngel Guimerà) i el 31 de maig a Olot (sala El Torín).

Hi vols anar?

A Enderrock.cat sortegem 5 entrades dobles per al concert de Gerard Quintana. Per aconseguir una de les entrades dobles només cal que envieu un correu electrònic a [email protected] amb el vostre nom, cognoms i DNI.
Arxivat a: Barcelona Sound