NoWayOut: "Al Senglar volem liar-ne una de ben grossa"

| 01/07/2006 a les 12:00h

El seu bilingüe anglès/castellà doble disc, Bipolar (Warner Records/ GMM Records), té la producció de Joe Marlett (Foo Fighters, Queens Of The Stone Age, Blink 182...) i la masterització de Gavin Lurssen (Green Day, Ben Harper). Aquesta banda de punk-rock melòdic de Cerdanyola ha recorregut mig món, i a més ha telonejat les gires estatals de Lagwagon, Ten Foot Pole, Satanic Surfers i Heiderossjes.

ENDERROCK: Heu triomfat al Japó. És més difícil que et valorin a casa que a fora?
NOWAYOUT:
Ho sembla a primer cop d'ull: sempre impressiona més tocar lluny de casa. Resulta increïble que hi hagi gent del Japó que ens escolti i que vingui als concerts... Però després d'una extensa gira, podem dir que els millors concerts els hem fet a prop de casa.

EDR: Quina és la definició de NoWayOut?
NWO:
No ens agrada posar-nos etiquetes, simplement fem la música que ens surt de dins. Podriem dir que som grans fans de grups com Simple Plan, Green Day i Lagwagon.

EDR: Com us plantegeu el vostre primer concert al Senglar Rock?
NWO:
Ens el plantegem com la resta de concerts, amb moltes ganes de passr-nos-ho bé i de fer-ho passar bé, tant si ens han sentit mai com si no, tant si són cinquanta com mil persones. És un repte i un honor compartir cartell amb grans bandes com les d'enguany al Senglar.

EDR: Amb Bipolar (Warner/GMM) heu enregistrat dos discos, un amb temes en castellà i l'altre en anglès... El següent pas és afegir-hi un tercer CD en català?
NWO:
Exacte, i es dirà Tripolar! És broma. Estem totalment centrats a continuar donant a conèixer en directe el nou disc, i a fer que tanta gent com sigui possible se'n vagi a casa amb ganes de més. Mai ens tancarem a qualsevol possbilitat de cara al pròxim disc.

EDR: Quin és el futur més proper de NoWayOut?
NWO:
Tenim una llarga llista de dates per a aquest estiu. Haurem de defensar en directe les cançons de Bipolar pels festivals d'estiu de tot el país, i fer el mateix procés que hem fet fins ara, però aquest cop en terres estrangeres, d'aquí ve el disc doble en anglès i castellà. Preferim pensar en el dia a dia, i en què avui al Senglar volem liar-ne una de ben grossa.


Dissabte 1 de juliol, 20.45 h. Escenari Montblanc

Arxivat a: Enderrock