Darrers dies per veure l'exposició històrica del Canet Rock

L'exposició estarà oberta a l'Antiga Fàbrica Damm fins al 24 de juny

| 19/06/2014 a les 10:26h

La setmana vinent es tancarà l'exposició antològica gràfica i sonora Canet Rock (1975-2014), a l'Antiga Fàbrica Damm amb entrada grauïta. L’eix central de la mostra és un recorregut a través de la col·lecció d’una seixantena de fotografies, la majoria inèdites, realitzada durant les quatre edicions del mític festival dels anys setanta.
Canet Rock Foto: Xavier Mercadé

Compte enrere: l'exposició antològica sobre el festival es podrà veure fins al 24 de juny, de dilluns a divendres de 17 a 21 h, i els dissabtes de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. 
L'exposició ha estat comissariada per Grup Enderrock i impulsada per Sun Music, promotora del nou festival Canet Rock 014, que tindrà lloc el dia 5 de juliol. La direcció fotogràfica de la mostra ha estat a càrrec de Francesc Fàbregas, i s’ha completat amb imatges del canetenc Oriol Arnau, l’arquitecte Pere Riera i el tècnic de so Joan Solà, entre altres. 



El Canet Rock és un festival històric de la música popular de Catalunya. El mític festival va celebrar quatre edicions en les quals es va aplegar el més destacat de l'ona laietana i del rock psicodèlic i progressiu dels setanta. Quaranta anys després del seu naixement, s'ha volgut fer un homenatge a través de la música i les imatges que van marcar un esdeveniment històric.
A l'exposició es pot trobar un recorregut gràfic i sonor pel públic i els artistes que van protagonitzar els quatre anys de Canet Rock. També s'hi pot veure plànols, dibuixos, projeccions i el projecte original dels arquitectes Pere Riera i Dani Freixes per a les dues primeres edicions, així com el procés de muntatge. 
Per a més informació sobre la mostra, podeu entrar en aquest article d'EDR on s'expliquen tots els detalls de la llarga trajectòria del Canet Rock, i veure en aquesta galeria fotogràfica com va anar la inauguració del passat 3 de juny.
Arxivat a: Barcelona Sound