Xebi SF desperta Barcelona

El gironí actuarà a Barcelona el 6 de febrer

| 29/01/2015 a les 19:55h

El pop-folk cru que recull Duermevela (Doneu-li Records, 2014), de Xebi SF, l'ha portat aquests darrers mesos a festivals d'arreu. El gironí continua presentant el seu debut, un àlbum gestat a la carretera en el qual han col·laborat Joan Colomo i Nacho Vegas, entre altres. La propera parada de la gira serà el 6 de febrer a l'Almo2bar de Barcelona.
Xebi SF Foto: Xavier Mercadé

El cantant i guitarrista del grup Sàvats , Xebi Salvatella, es va destapar fa uns mesos amb el seu projecte més personal amb el nom de Xevi SF . El seu debut en solitari, Duermevela  (Doneu-li Records, 2014), va néixer gràcies a una experiència ben curiosa: l'artista va conduir una furgoneta durant 19 dies arreu de la península Ibèrica. Els 4.000 quilòmetres de recorregut li van servir per plasmar en un àlbum el seu esperit lliure, cosa que ha donat com a resultat un disc costumista, visceral, compost a partir de pop i folk ben treballats.

Els concerts de l'artista mereixen una menció a part. Els Galls d'Indie és el nom de la banda amb què Xevi SF s'enfronta als directes; un grup de companys propers a la seva ciutat, Girona. Amb ells es presentarà Salvatella el proper 6 de febrer a l'Almo2bar de Barcelona, i junts oferiran un concert on també actuaran Xarim Aresté i Ljubliana & The Seawolf . Les següents dates en què es podrà veure Xebi SF  després del concert barceloní seran el 13 de febrer a Madrid i el 19 de març a Olot.
Arxivat a: Barcelona Sound