Concerts

Març d'autor al Born de Cançons

Joan Colomo i Roger Mas

| 04/03/2015 a les 10:41h

Roger Mas
Roger Mas | Jordi Plana
Arrenca el mes de març, i continua sonant la música a El Born Centre Cultural de Barcelona. La millor escena del pop i el jazz català passarà per l'escenari amb el ja habitual maridatge de diferents denominacions d'origen catanes escollides per a l'ocasió. Joan Colomo i Roger Mas són les veus que sonaran a la sala Moragues, i Threejay Trio serà la proposta de jazz al Cafè d'El Born Centre Cultural. 

Com cada mes, música i vi es troben a l'històric mercat barceloní en el marc del cicle Born de Cançons: la sala Moragues acull les propostes d'autor, mentre que el Cafè esdevé l'escenari de les actuacions de jazz.

Dijous 12 de març: Joan Colomo
El tennis del futur  (BCore Disc) és la nova proposta de Joan Colomo. Es tracta d'un EP de dues cançons, una edició commemorativa que el músic ha preparat per celebrar el 25è aniversari del segell discogràfic que ha editat tots els seus treballs. El vallesà engegarà una gira en solitari en què pretén establir una connexió amb el públic, amb un directe ple de sorpreses imprevisibles. La música de Joan Colomo anirà acompanyada de dues propostes vinícoles, referències de la denominació d'origen tarragonina. El primer, Cellers Unió, i el segon Mas Vicenç.



Dijous 19 de març: Roger Mas
El solsoní arriba al Born també en solitari. Després de Les cançons tel·lúriques (K. Industria Cultural, 2008), que va ser mereixedor del premi Enderrock com a millor disc de folk l'any 2008, Roger Mas repassarà les peces més importants del seu repertori. I potser fins i tot alguna de nova. Per a aquesta cita, l'elecció són tres vins de la denominació Costers del Segre, amb Clos Pons, Cèrvoles i Raïmat. 



Divendres 27 de març: Threejay Trio
Joan Solana és el líder i pianista del jove trio barceloní Threejay, amb Josep Colls al baix elèctric i Joan Carles Marí a la bateria. Threejay arriba al Cafè amb un repertori variat, ple de temes propis però també d'estàndards. Això sí, sempre amb segell propi, enèrgic, dinàmic i fresc, en un directe ple d'interacció. Després de passar per grans escenaris dins el panorama del jazz, arriben al cicle Born de Cançons amb el seu nou disc, Threejay (Quandrant Records, 2014).

Especial: Concerts
Arxivat a: Barcelona Sound, Born de Cançons, Roger Mas, Joan Colomo, Threejay Trio