Concert

Anímic i Standstill a la festa de BCore

El segell celebra 25 anys de trajectòria

| 27/04/2015 a les 10:08h

Del 24 al 27 de juny, alguns dels grups i artistes que han format part de la família de BCore Disc actuaran a diverses sales barcelonines per celebrar els 25 anys de trajectòria del segell discogràfic. Serà una jornada intensa de música ben diversa en què actuaran entre altres AnímicBullittThe New Raemon, Joan ColomoThe Unfinished Sympathy i Standstill

BCore compleix 25 anys, i ho vol celebrar amb una gran festa musical. Del 24 al 27 de juny el segell discogràfic organitzarà una marató de concerts on els protagonistes seran els artistes i grups que hi han passat durant les més de dues dècades de trajectòria. 

La primera cita serà amb Anímic, la nit del 24 de juny a la sala Heliogàbal, amb un espectacle on convidaran diversos amics de la banda perquè pugin a l'escenari amb ells. El 25 de juny la sala Sidecar acollirà la nit més hardcore de l'aniversari amb un quàdruple concert on actuaran 24 Ideas i Xmilk, que interpretaran temes propis de les formacions, versions i alguna col·laboració. No More Lies tocaran el seu repertori més emblemàtic, i Bullitt es basaran en cançons de Bad Religion, homenatjant Ferran Bonet, baixista de la banda que va morir fa poc més d'un mes. 

The New Raemon aterrarà a la sala Apolo la nit del 26 de juny i interpretarà íntegrament el seu primer treball, A propósito de Garfunkel (BCore, 2008), mentre que Joan Colomo repassarà els seus temes més mítics. El mateix format serà el que utilitzaran The Unfinished Sympathy, que es reuneixen especialment per a aquesta ocasió. La nit la tancarà Nueva Vulcano, que arriba amb un grapat de versions i col·laboracions amb altres músics del segell. 

L'última nit de la festa es traslladarà a la sala City Hall, amb Betunizer i Tokyo Sex Destruction i Standstill

Les entrades anticipades per als concerts ja estan disponibles als següents enllaços: Heliogàbal, Sidecar, Apolo i City Hall
Arxivat a: Barcelona Sound