Sona9

Exili a Elba, segon semifinalista del XV Sona 9

Gràcies al vot del públic passen a la següent fase del concurs

| 25/06/2015 a les 23:42h

Exili a Elba
Exili a Elba | Carles Rodríguez
Ja tenim el segon semifinalista del XV Sona 9, Exili a Elba. L'Espai Jove La Fontana de Barcelona ha acollit la segona ronda de concerts preliminars aquest dijous 25 de juny. Les sis bandes protagoninstes de la vetllada han actuat davant del públic i jurat en una nova fase del concurs.

Bèstia, Coet, Xavalla, Lausana, Exili a Elba i Max Saura han protagonitzat el segon concert preliminar de la XV edició del Sona 9. Després de més de tres hores de músics en directe, el públic ha escollit a Exili a Elba com a segons semifinalistes del concurs per passar a la propera fase. En total, s'han recollit 225 vots i la formació barcelonina s'han imposat amb 68 votacions.

De moment ja hi ha dos grups classificats per a la semifinal (Est Oest i Exili a Elba), escollits pel públic, a l'espera del darrer concert preliminar que se celebrarà el dijous 2 de juliol (20 h) amb Vol Menor, Roba Estesa, Pares, Marga Rotger, Lulamae Blue i Edurne Vega. El públic també escollirà un altre grup semifinalista, mentre que mentre que el jurat decidirà les sis bandes restants.

Els nou grups semifinalistes tocaran al Mercat de Música Viva de Vic, el BAM de Barcelona i l'Acústica de Figueres.

El Sona 9 és la plataforma més important de la música emergent en català, i està organitzat per Enderrock, Catalunya Ràdio - iCat.cat i Televisió de Catalunya, amb la col·laboració de Canet Rock i el suport de la Generalitat de Catalunya, la Fundació SGAE i l’AIE, a més del patrocini d'Estrella Damm.
Arxivat a: Barcelona Sound, Sona9, Exili a Elba