Concert

Standstill diuen adéu

L'últim concert de la banda serà aquesta nit a la Sala Apolo

| 03/10/2015 a les 07:00h

El día ha arribat: Standstill pleguen veles després de quasi vint anys de trajectòria. Després d'anunciar al mes de maig la seva aturada indefinida, la banda va programar una gira amb els darrers concerts. L'escenari on la banda de Barcelona dirà el seu últim és la Sala Apolo de Barcelona, on aquesta nit es viurà un espectacle ben emotiu.

El comiat definitiu d' Standstill era inevitable des que la banda va anunciar en un comunicat a principis de maig la seva dissolució. "Amb el més gran agraïment a familiars, amics, seguidors, tècnics, periodistes i promotors pel gran suport rebut, després de 19 anys en actiu, 7 discos, 4 espectacles i més de 500 concerts, Standstill anunciem oficialment una aturada indefinida un cop fets els darrers concerts d'aquesta gira", resava l'escrit.

Els darrers concerts de la banda els van portar a Madrid, Bilbao i també a Barcelona, on el passat 27 de juny van oferir un repertori íntegrament en anglès a la sala Music Hall per celebrar el 25è aniversari del segell BCore. El dijous 1 d'octubre Standstill van escenificar la primera part del seu adéu a la Sala Apolo de Barcelona (una de les més estimades per la banda), i el comiat culminarà aquesta nit sobre el mateix escenari. Les entrades per al concert porten setmanes exhaurides.
Especial: Concerts
Arxivat a: Barcelona Sound, standstill, últim concert, barcelona, sala apolo