Concerts

Àpats a ritme de swing

El 3 d'octubre tindrà lloc el primer Jazz & Food

| 02/10/2015 a les 14:59h
Especial: Concerts
Arxivat a: Barcelona Sound, jazz, barcelona gipsy klezmer orchestra, voll-damm festival de jazz, barcelona
Koko-Jean Davis (The Excitements)
Koko-Jean Davis (The Excitements) | Xavier Mercadé
La temporada de concerts de tardor ha arribat a Barcelona, i per inaugurar-la el Voll-Damm Festival Internacional de Jazz proposa una jornada on música i gastronomia siguin les protagonistes. Demà 3 d'octubre tindrà lloc la primera edició del Festival Jazz & Food, amb 12 hores de música i una oferta gastronòmica per a tots els gustos.

Des de les 11.30 i fins a les 23 h, el Parc Central del Poblenou es convertirà en la seu d'una gran festa ciutadana per compartir, conviure i sobretot gaudir d'una oferta gastronòmica espectacular amb bona música de fons. Des de primera hora es podrà presenciar els concerts de The Excitements Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra Liceu Big Band La CalorGrégory Privat & Sonny Troupé Enric Alegre & Perdiu Grouse Brass Band i l'Orquesta Ilegal de Barcelona. També voltarà pel recinte la Barcelona Street Parade, encarragada de posar els sons de Nova Orleans en els canvis d'escenari. 

Pel que fa a la secció gastronòmica, hi haurà propostes per a tothom, amb una oferta que inclou menjà vegetarià, vegà i sense gluten. Diversos chefs internacionals proposaran una ruta per les delícies d'arreu del món, des del Japó o l'Índia passant per Colombia, Brasil, Argentina i quasi totes les ribes del Mediterrani.