Homenatge

Concert en record de Jordi Tardà

Sopa de Cabra, Sidonie, Obeses i Glaucs participaran en un concert homenatge al periodista musical

| 27/06/2016 a les 22:35h

El dijous 7 de juliol la sala Luz de Gas acollirà un sentit homenatge a Jordi Tardà, periodista musical que va morir l'1 de març de 2015. Una quinzena de grups i amics del melòman del rock pujaran a l'escenari i versionaran cançons del seu grup predilecte: els Rolling Stones.

Sopa de Cabra, Lax'n'Busto, Sidonie, Carlos Segarra, Manel Fuentes, Obeses, Santi Carulla, Glaucs, Aurelio Morata, Gaby y Los Gatos Salvajes, Pere Gener, Xavi Vidal Band, Major Arcana, Viven i Freddy Wort seran els protagonistes de la vetllada amb la banda base Smoking Stones, formació de tribut als britànics rockers. El repertori combinarà versions dels Stones i temes propis dels grups participants que agradaven a l'homenatjat.

El concert ha estat batejat amb el nom de Paraula de Stone, la famosa frase que Tardà pronunciava als seus programes de ràdio. L'actuació ha nascut com a iniciativa de les bandes i els amics del periodista radiofònic. 
 
L'espectacle serà gratuït i les entrades es podran recollir als estudis de Catalunya Ràdio. A partir del dilluns 27 de juny es donarà més detalls. 

A continuació podeu veure el cartell oficial del concert: 
Arxivat a: Barcelona Sound, luz de gas, rolling stones, jordi tardà, homenatge, barcelona, rock