El color de la pell

Coetus, el 19 de juny a la sala Bikini

| 08/05/2015 a les 07:00h

Vermells, ocres, taronges, marrons... Els integrants de l'orquestra de percussions ibèriques Coetus van vestits del color de la terra, el fang, la pell curtida dels tambors i la pell humana. La seva música és impactant i té aquests mateixos colors. El 19 de juny actuaran a la sala Bikini de Barcelona (21 h).
Foto: Dani Álvarez

Després de presentar arreu del món el seu disc Entre tierras (Temps Record, 2012), el grup Coetuses  torna a instal·lar en un escenari on ja ha deixat empremta altres vegades, la sala Bikini, per celebrar l'èxit de la gira i també per avançar noves peces que han de formar part d'un futur treball. Coetus vol dir abraçada en llatí. És un nom encertat, perquè la sensació en escoltar les veus d' Eliseo Parra , Ana Rossi i Carola Ortiz és que s'estan abraçant ben fort amb una colla de veus i amb una explosió de colors percussius.



Per a després del concert a Bikini,  Coetus tenen més novetats, perquè en el marc de les festes de la Mercè d'enguany actuaran amb el duo argentí que formen Luna Monti i Juan Quintero , amb qui comparteixen un mateix ànim musical. D'aquesta manera s'apuntalen encara més els fonaments d'un grup que, capitanejat pel percussionista Aleix Tobias , ha sabut crear un discurs propi a partir de les tradicions musicals ibèriques incorporant alhora elements característics d'altres territoris. Panderos, panderetes, bombo legüero... La col·laboració serà tot un pont entre la música folk dels dos costats de l'Atlàntic i dels dos hemisferis.
Arxivat a: Sons de la mediterrània, Coetus, Bikini, folk