La gran festa rumbera de Sabor de Gràcia

Presenta 'Gitanos catalans' a la sala Luz de Gas

| 18/05/2015 a les 19:28h

Sabor de Gràcia celebra vint anys de rumba aquest 19 de maig amb una gran festa rumbera a la sala Luz de Gas de Barcelona. El grup presentarà el seu darrer treball, Gitanos catalans (Picap, 2015), en què fusionen el gènere amb els ritmes llatins, el pop i l'ska. 
Sabor de Gràcia. Foto: Xavi Mercadé

Sabor de Gràcia
vol celebrar amb una gran festa els seus vint anys de rumba catalana. Ho farà aquest 19 de maig, a la sala Luz de Gas, en una nit en què sonaran els èxits de la seva carrera musical. L'ocasió també serà la cita perfecta perquè els de Gràcia presentin el seu darrer disc, Gitanos catalans (Picap, 2015). 

La banda liderada per Antionio 'Sicus' Carbonell no estarà sola a l'escenari: els acompanyaran Irrisori, Francesc Ribera 'Titot' i Pep Sala, que ja havien col·laborat a la gravació del disc, a més d'alguna altra sorpresa que no revelaran fins al concert.

Després de dues dècades de música, Sabor de Gràcia s'ha convertit en un dels grups de referència en el món rumber català, amb un particular estil fresc que combina la rumba amb els ritmes llatins, el pop o l'ska. Les entrades per a la presentació del disc i el vintè aniversari de la banda es poden aconseguir aquí

Arxivat a: Sons de la mediterrània, Sabor de Gràcia, Luz de Gas, Gitanos catalans