Toti Soler a València

El cicle Espai Mediterrani, del 28 de maig al 4 de juliol

| 11/06/2015 a les 06:59h

El festival musical, gastronòmic i de cultura mediterrània Espai Mediterrani, de València, està celebrant la segona edició. Durant quatre caps de setmana tenen lloc una sèrie d'activitats relacionades amb el Mare Nostrum a l'esplanada del Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat.
Toti Soler i Gemma Humet

Toti Soler
i Gemma Humet actuaran aquest dissabte 13 de juny a València, en el marc de la segona edició del festival Espai Mediterrani, una trobada que vol abastar les tradicions culturals mediterrànies. Ho faran a l'espai música del MUVIM a les 22 h, on presentaran el seu espectacle Liebeslied, un recorregut sensible i profund per alguns dels millors poemes, tant d'autors catalans com d’altres països. 

L'Espai Mediterrani va començar el passat 28 de maig i inclou una gran quantitat d'activitats durant els quatre caps de setmana que dura. El recinte està dividit en cinc espais diferents: el Jocs i Riures, amb actuacions dedicades a l'animació infantil; Imatge i Literatura, dedicat a exposicions i xerrades; Cine, on es projecten pel·lícules els dijous al vespre, i l'Espai Gastronomia, amb cuina mediterrània, presentacions de llibres i tast de vins. 

L'Espai Música és el que presenta més activitats. Fins ara han passat pel seu escenari projectes com l'Orquestra Àrab de Barcelona o el cantant Julio Bustamante. Aquest divendres es reprenen amb l'actuació de Daud Khan Ensemble, un tribut a les músiques d'Afganistan. El dissabte, abans del concert de Toti i Humet, Eliseo Parra presentarà el seu últim disc, El Man Sur, un homenatge a les seves arrels andaluses.

Els diumenges al migdia també hi ha els vermuts musicals: el proper 14 de juny a partir de les 13 h serà amenitzat per Òscar Briz i el següent, el 21 de juny, hi haurà l'espectacle Lluís Llach... una vida de lluita, a càrrec de Borja Penalba i Francesc Anyó

Les properes setmanes destaquen les actuacions de Mara Aranda, NES, Stefano Saletti & Piccola Banda Ikona, Reina Roja, el viatge entre tradició i modernitat dels grecs Kristi Stassinopoulou & Stathis Kalyviotis, els Taksim Trio i, per acabar, l'actuació conjunta de les cantants Yasmin Levy i Montse Cortés. Els dissabtes després dels concerts el DJ Paco Valiente és l'encarregat de tancar les vetllades amb sessions en solitari o acompanyat d'algun dels músics del cartell. Tota la informació  aquí.
Arxivat a: Sons de la mediterrània, Espai Mediterrani, Toti Soler