L'abril d'Eva Dénia

Prepara el seu sisè disc, el primer com a cantautora

| 22/06/2015 a les 07:00h

Eva Dénia prepara el seu sisè disc. Es dirà Quan abril era abril i ha engegat una campanya de micromecenatge a Verkami per dur-lo a terme. L'editarà Comboi Records i serà el seu primer treball amb composicions pròpies, després de passejar-se pels mons de Brassens i la bossa nova, entre molts altres.


A l'explicació del projecte a Verkami, Eva Dénia explica: "Porte més de vint anys en el món de la música, en els quals m'he dedicat sobretot a versionar al valencià cançons procedents del repertori del jazz i la bossa. He escrit lletres originals per al repertori tradicional valencià i he cantat en francès les cançons del gran Georges Brassens. He gaudit molt tocant i cantant tantes cançons meravelloses, però ara el cos em demana fer i cantar les meues pròpies composicions". L'espectacle corresponent a aquest nou projecte ja l'està rodant, fent duo amb la violoncel·lista Merxe Martínez.

La producció artística del nou disc d'Eva Dénia anirà a càrrec del seu germà, Carles Dénia, i es gravarà a l'estudi que aquest comparteix amb Tahir Durkalic. Tindrà onze peces, i a més del violoncel de Merxe Martínez hi haurà el trombó de Toni Belenguer, les percussions de David Gadea i la guitarra i veu de Carles Dénia. La presentació de Quan abril era abril està prevista per al mes de novembre.

Al blog que l'artista de Gandia escriu a Verkami es pot anar seguint el procés de creació i les novetats del projecte, així com les lletres i les fonts d'inspiració del repertori.


Arxivat a: Sons de la mediterrània, Eva Dénia, Quan abril era abril, Verkami