Botifarra i Carles Dénia obriran el Trovam! 2015

La fira musical de Castelló, del 21 al 24 d'octubre

| 28/09/2015 a les 13:47h

Castelló ja es prepara per a la tercera edició de la fira musical Trovam! S'hi presentaran 24 propostes en cinc espais culturals de la ciutat de Castelló, començant per Pep Gimeno Botifarra, la Banda Municipal de Castelló i Carles Dénia, que obriran la fira al Paranimf de la Universitat Jaume I. 
Carles Dénia Foto: Juan Miguel Morales

La música d'arrel tindrà una presència destacada en aquesta fira, començant pel concert inaugural. El 21 d'octubre al Paranimf de la Universitat Jaume I (20 h), el cantaor de Xàtiva Pep Gimeno 'Botifarra' presentarà l'espectacle Botifarra a banda, acompanyat aquesta vegada de la Banda Municipal de Castelló, i combinat a més amb una altra veu d'excepció, la del músic de Gandia Carles Dénia, que acaba de publicar el disc L'home insomne (Comboi Records, 2015).

L'endemà 22 d'octubre, al Museu de Belles Arts de Castelló, hi haurà una altra proposta basada en la veu i en els cants tradicionals: la cantant Maria Arnal i el guitarrista Marcel Bagès presenten Remescles, acoples i melismes, on recreen tot un món musical a partir de la recerca en arxius sonors a fonoteques per remesclar-los lliurement. I divendres 23 d'octubre, al Teatre del Raval (20 h), cartell complet amb les actuacions del català Isaac Ulam, el cantautor folk d'Algemesí Néstor Mont, l'il·lustre Julio Bustamante i el grup Gener.

Podeu consultar la resta de la programació, així com de les trobades professionals, a la Llotja del Cànem i el Museu de Belles Arts de Castelló, a la web de Valencian Music Association, que és l'entitat que impulsa el Trovam!

Arxivat a: Sons de la mediterrània, Carles Dénia, Botifarra, Trovam!, Castelló