L'Ovidi popular surt de gira

De moment hi ha programades tres dates per a meitat de juliol

| 04/07/2015 a les 06:59h

Ovidi Popular, 20 anys!, l'espectacle produït pel Centre Artesà Tradicionàrius i que tant d'èxit va tenir ara fa unes setmanes entre Barcelona i València, ha programat una minigira que farà parada a Roda de Ter, Gandia i Mataró entre els propers dies 19 i 28 de juliol. Continua, doncs, el merescut homenatge.  
Botifarra cantant durant un moment de l'espectacle Ovidi Popular Foto: Juan Miguel Morales

El passat 20 de febrer va tenir lloc al Centre Artesà Tradicionàrius l'espectacle en homenatge al músic i actor d'Alcoi Ovidi Montllor. L'espectacle produït pel mateix CAT i pel Festival BarnaSants pretenia retre un homenatge a Ovidi a partir de les seves cançons d'inspiració més popular. L'èxit de convocatòria va ser tal que es van haver de fer dos passis. Després, també es va presentar a València el passat 12 de maig, gràcies a l'associació Ca Revolta. 

L'èxit que va assolir, dos passis amb entrades exhaurides al CAT, i el ressò que es va crear al seu voltant han fet que aquest mes de juliol l'espectacle pugui tornar a sortir de gira. Les actuacions programades fins al moment seran el 19 de juliol al Teatre Eliseu de Roda de Ter, el 27 de juliol als Jardins de la Casa de la Marquesa de Gandia, i el 28 de juliol a la plaça de la Muralla de Mataró. 

El cartell d'artistes serà quasi el mateix que en les representacions anteriors, tot i que per problemes d'agenda no hi seran tots als tres concerts. Destaquen la direcció artística de Josep Vicent Frechina i els arranjaments de Tóbal Rentero i Pau Figueres, que a més s'ocuparan de les cordes i la guitarra. Completaran la formació Gregori Ferrer a l'acordió i Arnau Figueres a les percussions. Les cares més visibles les posaran les veus de Celdoni Fonoll a la rapsòdia i els cantants Toni Torregrossa, d'Urbana Ruràlia, Pep Gimeno 'Botifarra', que només hi podrà ser a Mataró; Miquel Gil, Arturo Gaya, de Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, que només hi serà a Roda de Ter, i Jordi Fàbregas, d'El Pont d'Arcalís. Una nova oportunitat per continuar reivindicant el cantautor alcoià i la seva fidelitat al fet popular. 
Arxivat a: Sons de la mediterrània, Ovidi Montllor, CAT, Ovidi Popular