Barcelona, Gardel, Buenos Aires

L'argentí Gabriel Vallone actuarà al CAT

| 13/07/2015 a les 07:00h

El cantant argentí resident a Barcelona Gabriel Vallone, acompanyat per un trio de músics, serà l'encarregat d'inaugurar el festival de tango Barcelona, Gardel, Buenos Aires, amb una nit dedicada a la música urbana del Riu de la Plata dins el cicle Hamaques de la Casa Amèrica Catalunya i el CAT. 
Gabriel Vallone

El proper dimecres 22 de juliol tindrà lloc al Centre Artesà Tradicionàrius una vetllada dedicada al tango. Serà la inauguració del Festival de Tango Barcelona, Gardel, Buenos Aires, que enguany arriba a la cinquena edició i se celebra del 22 al 29 de juliol a diversos espais de la ciutat. El festival és una idea de la Casa Amèrica Catalunya, que inclou cada any un dels concerts al Centre Artesà Tradicionàrius en el marc el cicle Hamaques. 

L'encarregat d'encetar el festival a la vetllada del CAT serà el cantant argentí resident a Barcelona Gabriel Vallone, que actuarà acompanyat d'un trio format per Alejandro di Costanzo al piano, Darío Polonara al bandoneó i Salvador Toscano a la percussió. Vallone i el seu grup presentaran un directe potent, carregat d'emotivitat i d'històries explicades amb l'emotivitat del tango. 

La nit també inclourà la celebració de la festa setmanal La Milonga Bien Pulenta, una festa que s'organitza des de Tango en Barcelona amb el DJ Pablo Maidanik i Gustavo Besada al capdavant i que té com a seu el Centro Aragonés. Serà l'inici d'un festival que inclourà altres actuacions destacades, com les de Romina Bianco i el projecte 'Piazzola invita a Buika', on la cantant nascuda a Palma interpretara cançons d'Astor Piazzola amb la banda del nét d'aquest. Més informació aquí.
Arxivat a: Sons de la mediterrània, tango, Gabriel Vallone, CAT