Ferran Riera, a 'Tradicionàrius a Ràdio 4'

El programa entrevista el periodista i activista musical

| 16/10/2015 a les 07:00h

Quin paper té el periodisme musical? Està en via d'extinció? I més concretament, hi ha lloc per al periodisme i la crítica en el camp del folk i la música d'arrel? En parlem aquest dissabte 17 d'octubre al programa Tradicionàrius a Ràdio 4 amb el periodista Ferran Riera.
Ferran Riera Foto: Juan Miguel Morales

Director de l'emblemàtic programa Rodasons, de Televisió de Catalunya; director de les revistes Folc i Sons de la Mediterrània; crític musical a la premsa barcelonina, autor del llibre A la plaça fan ballades (Cossetània), obra a mig camí entre la crònica i l'assaig sobre l'espai que ocupa la música d'arrel, i també portaveu del que va ser la Plataforma de la Música de la Terra. Ferran Riera no només ha estat un cronista de l'escena folk, sinó que també s'hi ha implicat amb diverses iniciatives i exerceix de punxadiscos com a DJ Mussol. Aquest dissabte 17 d'octubre, Riera serà el protagonista del programa Tradicionàrius a Ràdio 4, amb una llarga entrevista on comentarà com veu l'evolució i el present de l'escena folk i del periodisme musical.

Una finestra al món del folk
El programa Tradicionàrius, en conveni amb el CAT, es pot escoltar cada dissabte a Ràdio 4, de 14 a 15 h, i es pot escoltar i descarregar a través d'internet aquí. A més, ofereix entrevistes en profunditat amb destacats artistes de l'escena folk i de la música popular catalana en col·laboració amb el web Sons de la Mediterrània.

Arxivat a: Sons de la mediterrània, Ràdio 4, Tradicionàrius, Ferran Riera