Rock, folk i cassalla

Els Mox presenten Tuactes i rebomboris al teatre El Micalet de València

| 27/11/2015 a les 14:42h

Encara amb l'eufòria d'haver guanyat dos Premis Ovidi Montllor d'enguany, el grup de Puçol Mox presentarà el seu Tuactes i rebomboris (Mésdemil, 2015) el diumenge 29 de novembre (19 h) a un dels escenaris més emblemàtics de la ciutat de València, el Teatre Micalet. Amb sorpreses, absenta i cassalla.



Tot just una setmana després d'haver triomfat als Premis Ovidi Montllor, on van endur-se el guardó al millor disc de rock del 2015 i també el de millor cançó pel cant de batre elèctric "Si el poguera partir"–compartit amb el socarrat Pep Gimeno 'Botifarra'-, el grup de rock de l'Horta es presentarà al Teatre Micalet, on fa cosa de dos anys ja van oferir el seu treball anterior, Palifonies. Aquella actuació va ser especialment emotiva perquè va ser en els mateixos dies en què es tancaven els estudis i les emissions del Canal 9.

A la presentació de Tuactes i rebomboris, gravat pels Mox després de guanyar el VII Concurs Sons de la Mediterrània a la Fira Mediterrània de Manresa, hi haurà diverses col·laboracions: el dolçainer Josep Miret, Tiko Esteve i alguna altra sorpresa... a més, el concert s'enregistrarà en vídeo de la mà del polifacètic Joan Alamar i compta amb el suport de Pollos Planes, a qui tantes i tantes coses ha d'agrair la música popular valenciana.


Arxivat a: Sons de la mediterrània, Mox, Micalet, València, Puçol