Alcem la copa!

El festival Decanta de músiques, vins i caves, del 17 al 20 de març

| 09/03/2016 a les 07:00h

Sant Sadurní d'Anoia i Sant Llorenç d'Hortons, terres de vinyes, vins i caves, acolliran del 17 al 20 de març una nova edició del Decanta, festival de música, vins i caves d'autor. Pel que fa a la música d'arrel, a la programació destaquen dues propostes: Pau Figueres i Maria del Mar Bonet.

Pau Figueres

Comencem pel final: el guitarrista Pau Figueres, que acaba de recollir el Premi Enderrock al millor disc de folk del 2015 pel seu primer àlbum com a solista, Pau Figueres (Whatabout Music), tancarà el cicle a la botiga de Sant Sadurní especialitzada en vins i caves Cal Feru. El seu concert es combinarà amb la degustació de vins d'un celler jove, l'Esteve i Gibert, nascut el 2009 i actualment el més petit de la D.O. Penedès.

El dia abans, dissabte 19 de març, haurà actuat al festival una de les grans veus de la Mediterrània, la mallorquina Maria del Mar Bonet, acompanyada del guitarrista Borja Penalba, i amb degustació de vins a càrrec d'un dels cellers familiars emblemàtics del Penedès, Juvé & Camps. Serà a les 22 h al Celler de la Fassina de Can Guineu, dins del Centre d'Interpretació del Cava de Sant Sadurní.

Precisament en el marc del festival Decanta va tenir lloc una de les millors actuacions de la darrera Fira Mediterrània, la tardor passada: la que va reunir al Vermell de Manresa els acordions i la gràcia de Carles Belda i Joan Garriga amb els caves del celler Pere Mata.

Podeu consultar la programació completa d'aquesta edició del Decanta al web del festival.



Arxivat a: Sons de la mediterrània, folk, Pau Figueres, decanta