Sant Sebastià és foc, ball i corrandes

El II Ball d'Hivern, el 23 de gener a Reus

| 12/01/2016 a les 09:59h

L'any passat a Reus va néixer un esdeveniment que revifava molts elements tradicionals de les festes d'hivern als Països Catalans. L'esdeveniment ha calat, i el proper 23 de gener se celebrarà a la plaça del Castell de Reus el II Ball d'Hivern amb cercavila, corrandes improvisades, sopar popular i ball.


Per Sant Sebastià, molts pobles dels Països Catalans viuen festes d'hivern, amb el foc i el ball com a elements centrals. Inspirant-se en aquests elements, i també en altres d'habituals com la capta, els sopars populars i l'encantada de coques, Aula de Sons i l'associació Carrutxa impulsen la segona edició del Ball d'Hivern, la festa de Sant Sebastià a la capital del Baix Camp.

Els actes arrencaran a la tarda, a l'edifici del Castell, amb el pregó inaugural, que anirà a càrrec d'Antoni Veciana i versarà sobre "La transformació de Sant Sebastià". Tot seguit hi haurà cercavila de capta amb corrandes improvisades pels carres del nucli antic de Reus, amb acompanyament musical dels professors i alumnes d'Aula de Sons. A la plaça del castell, després del sopar popular, hi haurà ball, durant el qual s'encantarà algunes coques i se sortejarà paneres.

Trobareu més informació sobre el II Ball d'Hivern aquí.


Arxivat a: Sons de la mediterrània, Reus, Sant Sebastià, Carrutxa