Cinc ocells que volen

Breu actua al Koitton Club aquest 12 de març

| 10/03/2016 a les 15:00h

Com qui sobrevola els vastos paisatges de les músiques populars americanes, el quintet Breu gaudeix recreant sons i repertoris d'arreu, amb l'arrelament del folk i la llibertat del jazz. Aquest dissabte, 12 de març, actuen al Koitton Club del barri de Sants de Barcelona (21 h).

Aleix Tobias i Ana Rossi, dos dels integrants de Breu

Els cinc integrants de Breu són cinc músics de categoria: el percussionista Aleix Tobias i el baixista Guillem Aguilar (que acaben d'arribar de Nova York, on han acompanyat Raúl Rodríguez i Jackson Browne), la cantant Ana Rossi, el multibufador Xavi Lozano i ara, a aquest pòquer, que ja ha conviscut en el si de l'orquestra de percussions ibèriques Coetus, s'hi afegeix el guitarrista Guillermo Rizzotto, en un projecte on caben tonades de Veneçuela, chacareras i zambas argentines, cançons brasileres i uruguaianes, fado portuguès... i fins i tot textos llibertaris, com el "Poemo" de l'enyorat Jesús Lizano.


Guillem Aguilar, Guillermo Rizzotto i Xavi Lozano

L'actuació de Breu al Koitton forma part del projecte Pájaros, una iniciativa comunitària a partir de l'afició per les músiques tradicionals americanes, en el sentit més ampli possible. Un dels vessants d'aquest projecte és la producció de concerts, tallers, conferències... que tindran lloc inicialment a Barcelona, La Plata (Argentina) i Santiago de Xile.


Arxivat a: Sons de la mediterrània, Folk, Pájaros, Koitton Club, Breu, jazz