Carles Dénia s'incorpora a Coetus

El 16 d'abril actuen a Argentona

| 06/04/2016 a les 18:36h

Carles Dénia, en paral·lel als seus projectes personals, serà la nova veu masculina de Coetus. El cantaor de Gandia i l'orquestra de percussions ibèriques dirigida per Aleix Tobias estrenaran la nova singladura plegats a Argentona el proper 16 d'abril. I en l'horitzó, un nou disc.
Carles Dènia Foto: Juan Miguel Morales

Carles Dénia
prendrà el relleu d' Eliseo Parra com a veu masculina de Coetus . Després del concert d'Argentona del 16 d'abril, que tindrà lloc a La Sala, el grup actuarà entre altres llocs a Múrcia, Arenys de Munt, Itàlia i Polònia. Amb la nova formació, el repertori s'anirà enriquint aprofitant el bagatge i la textura vocal de Carles Dénia , en un repertori que es publicarà també properament en forma de disc. 
 
El director de Coetus , Aleix Tobias , ja va posar les percussions al sensacional disc de Dénia El paradís de les paraules (Comboi Records, 2011). I també va ser ell qui, en nom del cantant, va recollir el premi per aquest treball inspirat en els poetes andalusins com a millor disc de folk als Premis Enderrock. 

En paral·lel, Carles Dénia continua presentant el seu darrer treball de música tradicional valenciana i cant d'estil amb la rondalla La nova rimaire , L'home insomne (Comboi Records, 2015). El 24 d'abril estarà a Tavernes de la Valldigna, i posteriorment vindran València i Xàbia, mentre continuarà actuant a diversos cicles internacionals en el seu vessant de cantaor flamenc.



Arxivat a: Sons de la mediterrània, Coetus, Carles Dénia