Roger Mas presenta 'Irredempt' a Barcelona

El solsoní actuarà aquesta nit a l'Auditori dins el festival del Mil·lenni

| 20/04/2016 a les 10:24h

Únicament a veu i guitarra, el solsoní Roger Mas presentarà Irredempt (Satélite K, 2015) aquest vespre a l'Auditori de Barcelona en el marc del Festival del Mil·lenni. Amb una escenografia plena de miralls de Lluís Danés, les cançons del cantautor guanyaran més força.
Roger Mas. Foto: Carles Rodríguez

El cantautor solsoní ja ha presentat el seu àlbum a diverses localitats catalanes i també a Nova York, Miami i Sèrbia. Després de passejar per mig món, arriba a Barcelona i ho fa per la porta gran: a la sala 1 de l'Auditori. Amb l'escenografia de Lluís Danés que envolta l'artista de miralls, es crea un punt de vista força egocentrista però sense connotació negativa. Al contrari, és l'escenografia perfecta per a un disc on Roger Mas mostra la seva faceta més íntima de manera senzilla, només amb guitarra i veu.

Irredempt (Satélite K, 2015) és el novè disc del cantautor, i està format per cançons pròpies excepte dos poemes: "El rei dels verns", un text traduït de Goethe, i "Lo comte Arnau", poema de Jacint Verdaguer. D'altra banda, també inclou la peça tradicional de Salvador de Bahia "La lluna girà" i la cançó "Sota una fina capa de cendra", en la qual Joan Ridao el va acompanyar en la creació de la música. El cantautor va presentar el disc el passat 15 d'octubre a la Fira Mediterrània de Manresa. Podeu llegir-ne la crònica aquí.

Per a la presentació a Barcelona, Mas ha enregistrat la cançó "Pols de nimfa" al Konvent de Cal Rosal en el següent vídeo, i a més ha editat en vinil el treball: 

Arxivat a: Sons de la mediterrània, Roger Mas, Barcelona, Auditori, Lluís Danés, Irredempt