Rumba de categoria al Diobar

4 D Chipén animen avui el punt de trobada Dio x Rumba, al Born de Barcelona

| 26/05/2016 a les 10:10h

El Diobar, el soterrani musical del restaurant Dionisos del Born, a Barcelona, programa des de fa unes setmanes concerts de rumba catalana cada dijous. Aquest 26 de maig és el torn de 4 D Chipén. O el que és el mateix, el gran Johnny Tarradellas i família: Jack Tarradellas, Toni Reyes i Iván Santaeularia.
El retrat de Johnny Tarradellas que Txarly Brown va fer per a l'exposició "Grans noms de la rumba catalana" i el Diobar, nou escenari rumbero a Barcelona

Aquest dijous 26 de maig el Diobar acollirà un nou episodi de Dio x Rumba , el punt de trobada setmanal al voltant de la rumba catalana que s'ha engegat aquesta primavera. I els encarregats d'animar l'ambient aquesta vegada són músics de categoria rumbera: 4 D Chipén. El grup l'encapçala Johnny Tarradellas, el músic que com a Chipén va mantenir viva, al costat de Peret Reyes, la flama de la rumba catalana, conservant-ne el sabor i el caliu però duent-la cap a noves sonoritats més, diguem-ne, discotequeres. A 4 D Chipén l'acompanyen el seu fill, el prolífic Jack Tarradellas, a més del seu nebot Toni Reyes i Iván Santeulària.

Els dijous de rumba catalana al Diobar s'emmarquen en la programació diversa del Diobar, que cada dia, i fent honor a les desenfrenades danses dionisíaques de l'antiga Grècia, està dedicada a un estil o paisatge sonor específic: així, aquest divendres hi haurà latin underground; dissabte festa balcànica i diumenge forró brasiler.
Arxivat a: Sons de la mediterrània, Chipén, Rumba catalana, Diobar