Corda mallorquina

Le Carromato, a Tradicionàrius a Ràdio 4

| 28/05/2016 a les 10:11h

Alfredo Ardanaz (violí), Miquel Àngel Aguiló (violoncel i percussió), Xisco Aguiló (contrabaix) i Toni Pastor (guitarra) són Le Carromato, un singular quartet mallorquí de cordes que combina humor i swing. Aquest dissabte 28 de maig sonaran i s'explicaran al programa Tradicionàrius a Ràdio 4.


Le Carromato ofereixen un repertori acústic de composicions pròpies ancorades en músiques de la Vella Europa (klezmer, cançó francesa, jazz manouche...) i de la Nova Amèrica (latin jazz, bossa nova, boleros...). Inspirant-se en els vells músics i titellaires ambulants, han pres el nom de Le Carromato. Tot i que no van en carro, van en furgoneta... D'aquestes i d'altres curiositats -com ara les particulars connexions que estableixen amb el públic, l'espectacle muntat a partir d'una sola melodia tradicional, "Alouette" o el disc Swingdicat, gravat en un estudi de pintura- en parlaran els quatre músics al programa Tradicionàrius a Ràdio 4 d'aquest dissabte 28 de maig.

Una finestra al món del folk

El programa Tradicionàrius, en conveni amb el CAT, es pot escoltar cada dissabte a Ràdio 4, de 14 a 15 h, i es pot escoltar i descarregar a través d'internet aquí. A més, ofereix entrevistes en profunditat amb destacats artistes de l'escena folk i de la música popular catalana en col·laboració amb el web Sons de la Mediterrània.

Arxivat a: Sons de la mediterrània, folk, Le Carromato, Tradicionàrius, Ràdio 4