Concurs Sons: ja hi ha finalistes

Barcelona Ethnic Band, Criatures, La Puça Diatònica i Saurí

| 01/07/2016 a les 10:46h

Ja s'han fet públics els noms dels quatre finalistes del IX Concurs Sons de la Mediterrània. Barcelona Ethnic Band, Criatures, La Puça Diatònica i Saurí actuaran a la final, que tindrà lloc el proper dijous 6 d'octubre a la Taverna de la Fira Mediterrània de Manresa.


Barcelona Ethnic Band
(combo que arranja cançons tradicionals d'arreu), Criatures (un duet íntim de gralla i acordió diatònic format per Ivó Jordà i Marçal Ramon), La Puça Diatònica (banda de folk festiu i esperit tavernari) i Saurí (grup de creació recent que recrea sonoritats i ambients propis de diversos pobles del món) són els quatre finalistes de l'edició d'egnuany.

El Concurs Sons està organitzat per la Fira Mediterrània de Manresa, el Centre Artesà Tradicionàrius i el Grup Enderrock, amb la col·laboració de l'Ajuntament del Vendrell, el Festival PortalBlau de l'Escala i el programa Mans de Catalunya Ràdio. 

La proposta guanyadora tindrà l'oportunitat de gravar un disc en un estudi professional, una campanya de publicitat a la revista Enderrock i al web Sons de la Mediterrània, i la contractació al Festival Tradicionàrius 2017, a la 20a Fira Mediterrània, al Circuit Folc 2017, al Festival Música de la Vila del Vendrell 2017 i al Festival PortalBlau de l'Escala. 

També hi haurà un altre reconeixement, el Premi de Votació Popular, que s'atorgarà a un dels quatre grups finalistes a través d'un procés de participació durant la final que se celebrarà a Manresa.

Arxivat a: Sons de la mediterrània, La puça diatònica, Concurs Sons, Barcelona Ethnic Band, Saurí, Criatures