Diada calentona, tardor calentona

Roba Estesa actuarà a la Festa per la Llibertat l'11 de setembre a Barcelona

| 24/08/2016 a les 13:45h
Arxivat a: Sons de la mediterrània, folk calentó, Concurs sons, Roba estesa
La Festa per la Llibertat a l'Arc de Triomf de Barcelona, que organitzen Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana com a culminació de l'Onze de Setembre, portarà l'actuació de les guanyadores del VIII Concurs Sons, Roba Estesa, a més d'Ítaca Band i Oques Grasses.
Roba Estesa, a l'escenari dels Castellers de Sants durant la Festa Major de Sants 2016. Foto: Xavier Mercadé

La Festa per la Llibertat començarà a les 12 del migdia i s'allargarà fins a mitjanit, amb les actuacions musicals de tres grups de música molt populars de l'escena: Ítaca Band, Oques GrassesRoba Estesa, que no paren.

A més d'aquest concert, el sextet del Camp de Tarragona segueix presentant arreu del territori el seu primer disc, Descalces (Coopula Records, 2016), publicat després d'haver-se proclamat guanyadores del Concurs Sons de la Mediterrània 2015. El proper 27 d'agost seran a Taradell; el 28 al Bioritme Festival de Vilanova de Sau, i el 31 tancaran el Cicle de Música a la Vila del Vendrell. El 2 de setembre actuaran a Agramunt; el 3, al 4t Aplec del Túria; el 9 a Cubelles; el 10 a Argentona, conjuntament amb Les Absentes; el 18 a Campdevànol, el 22 a les Barraques de Tarragona per Santa Tecla i compartint escenari amb Baino di Laion, El Diluvi i Pirat's Sound Sistema, i el 30 a les Festes Alternatives de Sarrià, a Barcelona.

El 9 d'octubre actuaran a la Fira Mediterrània de Manresa com a guanyadores del Concurs Sons; el 22, a les Barraques de Banyoles; l'11 de novembre aniran fins a Mallorca per actuar a Palma, i per al desembre ja tenen previstes dues dates en el marc del Circuit Folc: el 9 de desembre a Ripoll i el 10 a l'entranyable Cafè Slàvia de les Borges Blanques. Tardor calenta.