Acordions, pitos i sardanes

Carles Belda, Joan Garriga, Xavi Lozano i la Cobla Bisbal Jove, a la festa de Sant Llop de Miànigues

| 30/08/2016 a les 07:00h

El poble de Miànigues, a Porqueres (el Pla de l'Estany), celebrarà diumenge 4 de setembre la festa de Sant Llop. Entre altres, hi actuaran el trio de Joan Garriga, Marià Roch i Carles Belda, el multibufador Xavi Lozano, Mazoni i la Cobla Bisbal Jove.  
Joan Garriga i Carles Belda

Aquesta festa en honor de Sant Llop –protector davant les bruixes, els diables, les bèsties i els mals esperits en general– tindrà lloc a l'era de davant l'església de Sant Romà i tots els actes seran gratuïts. Al migdia, el concert de la coral Les Estunes de Porqueres donarà pas a l'audició de sardanes a càrrec de la Cobla Bisbal Jove i vermut per a tothom.

A la tarda, el multibufador Xavi Lozano (17.45 h) demostrarà que la música pot amagar-se en els objectes més insospitats. Després actuarà Mazoni, i la festa es tancarà a partir de les 20.45 h amb el trio format per Joan Garriga (acordió), Marià Roch (baix) i Carles Belda (acordió), amb un repertori popular i festiu.

Festa per una nova campana
Com l'any passat, la Festa Major de Sant Llop servirà per recaptar fons destinats a la construcció i la instal·lació d'una nova campana per a l'església de Sant Romà de Miànigues. Durant la Guerra Civil, la campana que hi havia al campanar es va fondre per fabricar munició, i des de fa un temps un grup de veïns treballa per tornar-ne a instal·laar una de nova.
Arxivat a: Sons de la mediterrània, Xavi Lozano, Sant Llop, Miànigues, Joan Garriga, Carles Belda