Dotze cordes d'argent

Juan Falú i Guillermo Rizzotto, al CAT l'11 de novembre

| 30/10/2016 a les 07:00h

Gran concert de guitarra popular argentina aquest 11 de novembre al CAT de Barcelona en el marc del cicle Hamaques que organitza Casa Amèrica Catalunya. Juan Falú. I a més, el precedirà un jove talentós ben conegut de l'escena barcelonina: Guillermo Rizzotto


El guitarrista i compositor Juan Falú és una de les referències fonamentals de la música popular argentina. Amb més de 40 anys de carrera, és un dels mestres l'escena de la música d'arrel d'aquell país. A banda de ser autor de zambes que ja formen part del patrimoni col·lectiu, ha col·laborat amb tota mena de músics i dirigeix el festival Guitarres del Món. Precisament, aquesta trobada està agermanada amb el Certamen Llobet de Guitarra de Barcelona, que també col·labora en aquest concert.

L'obertura del concert anirtà a càrrec del reconegut guitarrista argentí establert a Barcelona Guillermo Rizzotto. També compositor i productor, Rizzotto és altament reconegut entre els músics contemporanis, i tot i la seva joventut ja ha publicat vuit àlbums on mostra composicions que abracen llenguatges diversos amb l'arrel popular com a base.



Arxivat a: Sons de la mediterrània, Tradicionàrius, guitarra, Juan Falú, Guillermo Rizzotto