Novembre folk a Palma

Grollers de Sa Factoria i Roba Estesa, a la Feixina aquest dissabte 12 de novembre

| 10/11/2016 a les 13:00h

'El nostre folk en un mes'. És el lema del Novembre Folk, el mes d'activitats vinculades a la música d'arrel que organitza l'àrea de cultura de l'Ajuntament de Palma. Aquest cap de setmana el cicle PalmaFolk durà al teatre Mar i Terra les actuacions de Folk Souvenir, Roba Estesa i Grollers de sa Factoria.
Grollers de Sa Factoria, encerclats pel logo de Palmafolk

El Palmafolk s'ha concebut com un gran contenidor de les propostes que es duguin a terme per mantenir la coherència en la difusió de la cultura d'arrel i la promoció del seu teixit associatiu, sense oblidar l'ensenyament i la creació de noves interpretacions de la cultura tradicional.

La programació comprèn cursos, conferències i tallers a l'Aula Folk del Teatre Mar i Terra al llarg de la tardor, i també la Setmana de Cultura Popular i Tradicional, que al llarg dels anys ha anat canviant de format i que enguany inclou una jornada participativa per debatre què cal fer al recuperat Teatre Mar i Terra perquè esdevingui centre de referència de la cultura popular a la ciutat.

La Setmana de Cultura Popular i Tradicional al Teatre Mar i Terra està en marxa des del passat 9 de novembre i durarà fins al proper diumenge 13 de novembre. Aquest divendres 11 s'hi presentarà el Folk Souvenir de Joana Gomila i el seu grup d'allò que podríem dir-ne 'free folk'. I el dissabte 12, concert amb dues de les formacions guanyadores del Concurs Sons de la Mediterrània, concretament de la primera i de la vuitena edició: Grollers de sa Factoria i Roba Estesa. Tota una big band folk provinent de la Factoria de So de Santa Maria del Camí i tot un sextet de folk calentó provinent del Camp de Tarragona. A més, el mateix dissabte el teatre Mar i Terra acollirà al llarg de la jornada diversos debats sobre cultura popular, i a la Feixina s'hi muntarà a partir de la tarda la Fira d'Entitats i Productes de la Terra. 

El diumenge 13 de novembre a les 11 h, finalment, a la Feixina hi haurà ballada popular amb les formacions Aires Mallorquins i Aires Sollerics.

Trobareu més informació i la programació detallada en aquest enllaç.
Arxivat a: Sons de la mediterrània, Folk Souvenir, Roba estesa, folk, Palma, Grollers de Sa Factoria