Duel de bandarres postrumba

Pep Lladó i Carlitos Miñarros, aquest 16 de novembre a 23 Robadors

| 17/11/2016 a les 07:00h

Existeix l'etiqueta 'postrumba'? Si no existeix, potser l'hauríem d'inventar, perquè Pep Lladó i Carlitos Miñarro s'han erigit en dues veus molt personals que mantenen un delicat substrat rumber. Tots dos actuen aquest dijous 17 de novembre a 23 Robadors, al Raval barceloní (22 h).


Es presenten com a dos bandarres post-rumberos però en realitat són dues veus la mar d'interessants. Fins i tot podríem dir que són dues veus que es mouen en aquella onda que va anar a creant al seu aire Gato Pérez: cançó catalana amb sabor i contingut. Després de les seves trajectòries amb els grups Ai Ai Ai i Naraina, Pep Lladó i Carlitos Miñarro han publicat sengles àlbums on accentuen una música introspectiva i rumbera que va incorporant elements imaginatius en els arranjaments.

En aquest concert compartit, l'argentoní i el targarí faran una doble presentació. Pep Lladó presentarà les cançons de Després de la rumba (Sota la Palmera, 2016) acompanyat per Carlitos. Per la seva banda, Carlitos Miñarro presentarà La vida crida (Kasba, 2015), acompanyat per Pep. I acompanyant a tots dos, el violí de Reyes.

Arxivat a: Sons de la mediterrània, rumba catalana, Pep Lladó, Carlitos Miñarro, 23 Robadors