Jordi Molina, a Tradicionàrius a Ràdio 4

El tenorista actua aquest dissabte 19 de novembre a l'Ateneu de Manlleu

| 18/11/2016 a les 07:00h

Jordi Molina i el seu grup actuaran aquest dissabte 19 de novembre a l'Ateneu de Manlleu (19 h), en el marc del Circuit Folc, per presentar el disc Matèria del temps (DiscMedi, 2016). I una estoneta abans, el tenorista passarà pel programa Tradicionàrius a Ràdio 4 per comentar les singularitats d'aquest treball.
Jordi Molina

L'àlbum Matèria del temps ha tingut una gestació lenta i pensada per traçar una línia argumental en què la tenora vagi travessant estils, colors i expressions musicals diverses, mantenint un clar arrelament amb els gèneres del país. És música per arribar a tothom, vinculada a un paisatge cultural molt concret i alhora oberta a tocs de jazz, música contemporània, etc. que passeja la tenora per nous espais amb un punt reivindicatiu. En definitiva, una nova declaració d'intencions, com a intèrpret i com a compositor, on Jordi Molina explica que ha arribat allà on volia i assenyala el camí que vol seguir a partir d'ara. I atenció a la dada: aquest és el disc número 127 en què ha participat!

Acompanyen Molina en aquesta aventura un grup de músics experimentats i eclèctics: Joan Díaz (piano, teclats... i també melòdica a la fantàstica havanera "Mirall d'aigua"), Joan Aguiar 'Juantxe' (violí, guitarró i mandola), Franco Molinari (contrabaix), Ramon Prats (bateria), Marc Vila (percussions) i Júlia Molina (veu), a més d'abundants col·laboracions. De les diferents peces que el formen i de la trajectòria i el camí que ha seguit fins arribar a aquest projecte en parlarà extensament Jordi Molina al programa Tradicionàrius a Ràdio 4, aquest dissabte 19 de novembre a les 14 h.

El mateix dissabte, a les 19 h, Jordi Molina presentarà el treball en directe a l'Ateneu de Manlleu en el marc del Circuit Folc. Després de presentar-se a les Festes de la Mercè i la Fira Mediterrània de Manresa, el tenorista presentarà Matèria del temps l'11 de febrer a L'Auditori de Barcelona.

Una finestra al món del folk
El programa Tradicionàrius, en conveni amb el CAT, es pot escoltar cada dissabte a Ràdio 4, de 14 a 15 h, i es pot escoltar i descarregar a través d'internet aquí. A més, ofereix entrevistes en profunditat amb destacats artistes de l'escena folk i de la música popular catalana en col·laboració amb el web Sons de la Mediterrània.
Arxivat a: Sons de la mediterrània, Ateneu Manlleu, Tradicionàrius a Ràdio 4, Circuit Folc, Jordi Molina